KotiOvitarrat lastenhuoneeseenKeiju

Ovitarrat: Keiju

Esikatselu tuotteesta Ovitarrat: Keiju
16,95 €/setti
0 / 17
0 / 17

Valitse teema

Esikatselu tuotteesta Ovitarrat: Keiju
Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Luo taikamaailma täynnä keijuja, leppäkerttuja, pupuja ja suloisia hyönteisiä! Näissä itsekiinnittyvissä ovitarroissa on metsän taikaa ja ne antavat käden käänteessä uuden elämän hiukan tylsälle tai kuluneelle ovelle.

Ovitarrat toimivat kuten tavalliset tarrat ja tämä setti koostuu bannerista, johon voit valita oman persoonallisen tekstisi, päämotiivista ja useasta pienestä koristekuvasta. Voit valita päämotiivin seuraavista vaihtoehdoista: kolme erilaista keijua, leppäkerttu, pupu ja suloinen hyönteinen.

Haluatko levittää taikapölyä myös sisälle lastenhuoneeseen? Samanteemaisten seinätarrojemme avulla voit luoda taianomaisen leikkimaailman keijuineen, pupuineen ja muine suloisine yksityiskohtineen.

Ovitarrat on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä. Ne ovat sen vuoksi hyvin helppoja kiinnittää, ja ne saa myös halutessaan yksinkertaisesti irrotettua.

  • Näin kiinnität ovitarrat oveen:
    Varmista, että ovi on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
  • Vedä varovasti eri koriste-elementit pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan ovessa.
  • Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarraa ovea vasten sitä mukaa kun kiinnität sitä.

Jos tarra ei asetu aivan täydellisesti ensimmäisellä yrityksellä, voit ongelmitta irrottaa sen ja asettaa sen uudestaan toiseen paikkaan. Sinun tulee vain varovasti vetää tarra pois pinnalta. Voit myös kiinnittää sen takaisin Ikioma Nimilapun alkuperäiseen arkkiin tai leivinpaperille, kunnes olet löytänyt oikean sijoituspaikan.

Ovitarrat sudenkorento
Ovitarrat leppäkerttu
Ovitarrat vaaleanpunainen keiju
Ovitarrat violetti keiju
Ovitarrat pupu
Ovitarrat sininen keiju