KotiOvitarrat lastenhuoneeseenKissat

Ovitarrat: Kissat

Esikatselu tuotteesta Ovitarrat: Kissat
16,95 €/setti
0 / 17
0 / 17

Valitse teema

Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Kissat ovat lasten suursuosikki hauskoine tempauksineen. Nyt voit saada nämä eloisat hurmurit persoonallisiin lastenhuoneen ovitarroihin. Ovitarrat ovat itsekiinnityvät ja toimivat kuten tavalliset tarrat, joten voit kiinnittää ne helposti lastenhuoneen oveen.

Tämä setti koostuu bannerista, johon voit valita oman persoonallisen tekstisi, päämotiivista ja useasta pienestä koristekuvasta, kuten lankavyyhdeistä ja tassunjäljistä. Kissat ovat eri värisiä, valitse oma suosikkisi.

Eikö elämässäsi voi olla liikaaa kissoja? Silloin sinun tulee katsoa myös hurmaava julistesarjaamme erilaisin kissakuvin.

Ovitarrat on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä. Ne ovat sen vuoksi hyvin helppoja kiinnittää, ja ne saa myös halutessaan yksinkertaisesti irrotettua.

Näin kiinnität ovitarrat oveen:

  • Varmista, että ovi on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
  • Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan ovessa.
  • Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarraa ovea vasten sitä mukaa kun kiinnität sitä.

Jos tarra ei asetu aivan täydellisesti ensimmäisellä yrityksellä, voit ongelmitta irrottaa sen ja asettaa sen uudestaan toiseen paikkaan. Sinun tulee vain varovasti vetää tarra pois pinnalta. Voit myös kiinnittää sen takaisin Ikioma Nimilapun alkuperäiseen arkkiin tai leivinpaperille, kunnes olet löytänyt oikean sijoituspaikan.

Ovitarrat kissat
Ovitarrat kissat
Ovitarrat kissat
Ovitarrat kissat
Ovitarrat kissat
Ovitarrat kissat