KotiOvitarrat lastenhuoneeseenKoirat

Ovitarrat: Koirat

Esikatselu tuotteesta Ovitarrat: Koirat
16,95 €/setti
0 / 17
0 / 17

Valitse teema

Esikatselu tuotteesta Ovitarrat: Koirat
Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Uneksiiko lapsesi omasta koirasta, tai haluatteko koristaa kotia muistuttamaan perheen nelijalkaista ystävää? Sekä koirien omistajat että niistä vielä unelmoivat tulevat rakastamaan näitä ovitarroja. Ovitarramme ovat itsekiinnittyviä ja toimivat kuten tavalliset tarrat, joten voit antaa silmänräpäyksessä ovelle uuden ulkonäön sekä kunnioittaa ihmisen parasta ystävää.

Setti koostuu bannerista, johon voit valita oman persoonallisen tekstisi, päämotiivista ja useasta pienestä koristekuvasta. Onko dalmatiankoira perheen suosikki, tai ehkä englanninbulldoggi? Valitse 15 erilaisesta koirarodusta.

Onko lapsesi täysin koiraihminen? Silloin suosittelemme, että katsot myös ihastuttavia koira-aiheisia julisteitamme.

Ovitarrat on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä. Ne ovat sen vuoksi hyvin helppoja kiinnittää, ja ne saa myös halutessaan yksinkertaisesti irrotettua.

Näin kiinnität ovitarrat oveen:

  • Varmista, että ovi on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
  • Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan ovessa.
  • Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarraa ovea vasten sitä mukaa kun kiinnität sitä.

Jos tarra ei asetu aivan täydellisesti ensimmäisellä yrityksellä, voit ongelmitta irrottaa sen ja asettaa sen uudestaan toiseen paikkaan. Sinun tulee vain varovasti vetää tarra pois pinnalta. Voit myös kiinnittää sen takaisin Ikioma Nimilapun alkuperäiseen arkkiin tai leivinpaperille, kunnes olet löytänyt oikean sijoituspaikan.