KotiOvitarrat lastenhuoneeseenPelastusajoneuvot

Ovitarrat: Pelastusajoneuvot

Esikatselu tuotteesta Ovitarrat: Pelastusajoneuvot
16,95 €/setti
0 / 17
0 / 17

Valitse teema

Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Pii-paa pii-paa! Lapset, jotka pitävät sireeneillä ja vilkkuvaloilla varustetuista ajoneuvoista, tulevat rakastamaan näitä ovitarroja. Pidä rosvot poissa tai leiki oikeaa arkipäivän sankaria kuvilla poliisiautosta, sheriffistä, ambulanssista ja paloautosta. Ovitarrat ovat itsekiinnittyviä ja toimivat kuten tavalliset tarrat, minkä ansiosta voit hetkessä antaa uuden elämän hiukan tylsälle tai kuluneelle ovelle. 

Setti koostuu kyltin muotoisesta bannerista, johon voit valita oman persoonallisen tekstisi, pelastusajoneuvosta ja useasta pienestä koristekuvasta, kuten tähdistä, sydämistä, poliisin pilleistä, radiopuhelimista, liekeistä ja laastareista.

Ovitarrat on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä. Ne ovat sen vuoksi hyvin helppoja kiinnittää, ja ne saa myös halutessaan yksinkertaisesti irrotettua.  

Näin kiinnität ovitarrat oveen:  

  • Varmista, että ovi on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.   
  • Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan ovessa.  
  • Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarraa ovea vasten sitä mukaa kun kiinnität sitä.   

Jos tarra ei asetu aivan täydellisesti ensimmäisellä yrityksellä, voit ongelmitta irrottaa sen ja asettaa uudestaan toiseen paikkaan. Sinun tulee vain varovasti vetää tarra pois pinnalta. Voit myös kiinnittää sen takaisin Ikioma Nimilapun alkuperäiseen arkkiin tai leivinpaperille, kunnes olet löytänyt oikean sijoituspaikan.  

Ovitarrat paloauto
Ovitarrat poliisiauto
Ovitarrat pelastusajoneuvot
Koristele ovi ambulanssilla