KotiOvitarrat lastenhuoneeseenRitari

Ovitarrat: Ritari

Esikatselu tuotteesta Ovitarrat: Ritari
16,95 €/setti
0 / 17
0 / 17

Valitse teema

Esikatselu tuotteesta Ovitarrat: Ritari
Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Onko sinulla pieni ritari kiiltävässä haarniskassaan? Nämä ovitarrat päästävät mielikuvituksen lentoon lapsilla, jotka uneksivat seikkailujen maailmasta täynnä uljaita ritareita, fantastisia linnoja ja tultasyökseviä lohikäärmeitä.

Ovitarrat ovat itsekiinnittyviä ja ne toimivat kuten tavalliset tarrat. Kukin setti koostuu bannerista, johon voit valita oman persoonallisen tekstisi, päämotiivista ja useasta pienestä koristekuvasta. Voit valita yhden seuraavista päämotiiveista: kaksi erilaista ritaria, linna ja lohikäärme.

Ovitarrat on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä. Ne ovat sen vuoksi hyvin helppoja kiinnittää, ja ne saa myös halutessaan yksinkertaisesti irrotettua.

Näin kiinnität ovitarrat oveen:

  • Varmista, että ovi on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
  • Vedä varovasti eri koriste-elementit pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan ovessa.
  • Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarraa ovea vasten sitä mukaa kun kiinnität sitä.

Jos tarra ei asetu aivan täydellisesti ensimmäisellä yrityksellä, voit ongelmitta irrottaa sen ja asettaa sen uudestaan toiseen paikkaan. Sinun tulee vain varovasti vetää tarra pois pinnalta. Voit myös kiinnittää sen takaisin Ikioma Nimilapun alkuperäiseen arkkiin tai leivinpaperille, kunnes olet löytänyt oikean sijoituspaikan.

Ovitarrat sininen ritari
Ovitarrat ritarilinna
Ovitarrat punainen ritari
Ovitarrat lohikäärme