KotiOvitarrat lastenhuoneeseenRobotti

Ovitarrat: Robotti

Esikatselu tuotteesta Ovitarrat: Robotti
16,95 €/setti
0 / 17
0 / 17

Valitse teema

Esikatselu tuotteesta Ovitarrat: Robotti
Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Anna iloisten ja ystävällisten robottiemme inspiroida mielikuvitukselliseen leikkiin lastenhuoneessa. Kaikki omasta robotista unelmoivat lapset tulevat rakastamaan näitä hauskoja ovitarroja. Ovitarrat ovat itsekiinnittyviä ja ne toimivat kuten tavalliset tarrat, jolloin ne on helppo kiinnittää lastenhuoneen oveen.

Setti koostuu bannerista, johon voit valita oman persoonallisen tekstisi, päämotiivista ja useasta pienestä koristekuvasta, kuten hehkulampuista. Ovitarrat ovat saatavissa useissa eri vaihtoehdoissa ja väreissä, valitse oma suosikkisi.

Haluatko luoda kokonaisen robotti-maailman lastenhuoneeseen? Katso hienot seinätarramme, pituusmittamme ja julisteemme samalla teemalla.

Ovitarrat on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä. Ne ovat sen vuoksi hyvin helppoja kiinnittää, ja ne saa myös halutessaan yksinkertaisesti irrotettua.

Näin kiinnität ovitarrat oveen:

• Varmista, että ovi on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
• Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan ovessa.
• Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarraa ovea vasten sitä mukaa kun kiinnität sitä.

Jos tarra ei asetu aivan täydellisesti ensimmäisellä yrityksellä, voit ongelmitta irrottaa sen ja asettaa sen uudestaan toiseen paikkaan. Sinun tulee vain varovasti vetää tarra pois pinnalta. Voit myös kiinnittää sen takaisin Ikioma Nimilapun alkuperäiseen arkkiin tai leivinpaperille, kunnes olet löytänyt oikean sijoituspaikan.