KotiOvitarrat lastenhuoneeseenSyvyydet

Ovitarrat: Syvyydet

Esikatselu tuotteesta Ovitarrat: Syvyydet
16,95 €/setti
0 / 17
0 / 17

Valitse teema

Esikatselu tuotteesta Ovitarrat: Syvyydet
Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Tule mukaan vedenpinnan alle ja katso, mitä kaikkea onkaan piilossa meren syvyyksissä! Kaloista, meren eläimistä ja muista merenpohjassa liikkuvista olennoista kiinnostuneet lapset tulevat rakastamaan näitä ihastuttavia meren syvyyksien inspiroimia ovitarroja.

Ovitarrat ovat itsekiinnittyviä ja toimivat kuten tavalliset tarrat, jolloin saat koristeltua hiukan tylsän oven vain muutamassa minuutissa.

Kukin setti koostuu bannerista, johon voit valita oman persoonallisen tekstisi, päämotiivista ja useasta pienestä koristekuvasta. Valitse mieleisesi yhdestätoista pääkuvasta; delfiini, mustekala, hai, klovnikala, valas, meduusa, keltavälskäri, kilpikonna, pallokala, helmisimpukka ja merihevonen.

Haluatko muuttaa myös lastenhuoneen taianomaiseksi vedenalaiseksi maailmaksi? Katso seinätarramme, joissa on sama teema.

Ovitarrat on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny tai jätä jälkiä. Ne ovat sen vuoksi hyvin helppoja kiinnittää, ja ne saa myös halutessaan yksinkertaisesti irrotettua.

Näin kiinnität ovitarrat oveen:

  • Varmista, että ovi on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä.
  • Vedä varovasti eri koristekuvat pois arkilta ja kiinnitä ne haluamaasi paikkaan ovessa.
  • Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarraa ovea vasten sitä mukaa kun kiinnität sitä.

Jos tarra ei asetu aivan täydellisesti ensimmäisellä yrityksellä, voit ongelmitta irrottaa sen ja asettaa uudestaan toiseen paikkaan. Sinun tulee vain varovasti vetää tarra pois pinnalta. Voit myös kiinnittää sen takaisin Ikioma Nimilapun alkuperäiseen arkkiin tai leivinpaperille, kunnes olet löytänyt oikean sijoituspaikan.

Ovitarrat klovnikala
Ovitarrat maneetti
Ovitarrat mustekala
Ovitarrat pallokala
Ovitarrat merihevonen
Ovitarrat helmisimpukka
Ovitarrat hai
Ovitarrat kilpikonna
Ovitarrat valas
Ovitarrat keltavälskäri
Ovitarrat delfiini