Siirry sisältöön
KotiSuuret nimilaput

Suuret nimilaput

Ekstrasuuret nimilaput kaikenlaisille tavaroille. Kiinnitetään helposti tarraliimauksella. Kestävät hyvin kulutusta, lämpöä, tuulta ja pakkasta.

0 / 17
0 / 17
Esikatselu tuotteesta Suuria nimilappuja
Suuria nimilappuja - kokoja3 kpl

Valitse teema

Suuret nimilaput
19,95 €
Yhteensä
19,95 €
1
Kestävä
Itsekiinnittyvä
Ei haitallisia aineita
Suurimmat nimilappumme

Suuret nimilappumme ovat hyvä valinta suurempien tavaroiden, kuten eväslaatikoiden, reppujen ja polkupyörien, nimikoimiseen. Nimilaput ovat erityisen hyvin näkyviä ja niissä on hienot kuvateemat, jotka voivat muuttaa vähän tylsän juomapullon lapsen suosikiksi!

Valmiiksi suunnitelluissa teemapaketeissamme on monia aiheita suloisista eläimistä cooleihin emojeihin ja pelottaviin monstereihin.

Piditkö designista? Voit löytää saman designin myös itsekiinnittyvistä nimitarroistamme sekä silitettävistä nimilapuistamme. Valitsemalla saman designin kaikkiin vaatteisiin ja tarvikkeisiin, lapselle on helpompaa tunnistaa omansa.

Nimilaput ovat kestävät kovaakin kulutusta ja pysyvät hyvin erilaisilla pinnoilla, kuten muovilla, metallilla ja lasilla. Nimilappujen koot vaihtelevat, suurimman halkaisija on noin 5 cm. Jokaisessa setissä on 33 suurta nimilappua.

Pidä huolta siitä mikä on sinulle tärkeää – nimikoi tavarasi Ikioman nimilapuilla.

Suuret nimilaput saappaisiin
Nimikoi reppu suurilla nimilapuilla
Ekstrasuuret nimilaput päiväkotiin
Suuret nimilaput koulutavaroille
Suuret nimilaput kirjoille
Nimikoi kengät suurilla nimilapuilla
Suuret nimilaput eväslaatikkoon ja juomapulloon
Suuret nimilaput varusteille
Suuret, värikkäät nimilaput lapsille

Väriä tavaroihisi

Tee eväsrasiasta, repusta ja polkupyörästä ekstrahienoja laittamalla niihin suuret, itsestään kiinnittyvät nimilaput. Käy läpi suuri valikoimamme värikkäitä, leikkisiä ja upeita designeja. Tässä sinulla on käytännöllistä ja esteettistä laatua kerättynä yhteen tuotteeseen – tavaroita on hauskempi katsoa, eikä niiden omistajasta ole epäilystäkään.

Suuret nimilaput – useita eri kokoja

Ekstrasuuret nimilappumme ovat myös ekstracooleja. Miksi? Sillä ne tulevat useassa eri koossa ja muodossa! Jokainen setti sisältää ympyröitä, neliöitä ja suorakulmioita, yhteensä 33 kpl. Näillä hienoilla nimilapuilla nimikoinnista tulee hauskempaa, eloisampaa sekä luovempaa.

Täydelliset suurille tavaroille

Suuret nimilaput ovat täydellisiä suuremmille tavaroille, esimerkiksi suksille, jalkapallolle, kirjoille, pulkkaan ja vesipulloon. Ne on helppo kiinnittää, niitä on hieno katsoa ja ne ovat näkyviä jopa kauemmalta etäisyydeltä. Auta lapsia erottamaan omat tavaransa muiden tavaroista selkeällä ja hauskalla nimilapulla. Ei voisi olla helpompaa!