Siirry sisältöön
KotiLasten pituusmittaLinnunpönttö

Pituusmitta: Linnunpönttö

Esikatselu tuotteesta Pituusmitta: Linnunpönttö
39,95 €/setti
0 / 20
0 / 20

Korkealla puussa, missä linnut asuvat. Rauhallinen lintuaiheinen pituusmitta.

Mittaa lapsen pituuden 50-160 cm:n korkeudelta. Kokonaiskorkeus kiinnitettynä seinälle on 148 cm.

Itsekiinnittyvä
Helppo irrottaa
Ei jätä jälkiä
Suuri valikoima

Lintujen viserrystä ja mehiläisten pörinää. Tuo ihana tunne rauhasta ja harmoniasta lastenhuoneeseen tämän kauniin pituusmitan avulla. Kuinka kauan kestää, ennen kuin lapsi yltää aivan ylös linnunpönttöön saakka? Kirjoita kunkin mittaustuloksen päivämäärä pituusmittaan tai ota lapsesta kuva hänen seisoessaan pituusmitan vieressä.

Setti sisältää itsekiinnittyvän pituusmitan sekä useita pieniä koristekuvia, kuten mehiläisiä, lintuja ja kukkia. Pituusmitta toimii kuten tavallinen tarra ja sen saa helposti kiinnitettyä seinään, oveen ja kaappiin. Puu, joka on setin suurin elementti, on 148 cm korkea ja 30 cm leveä.

Voit myös saada pituusmittaan oman henkilökohtaisen tekstin, esimerkiksi lapsen nimen ja syntymäpäivämäärän.

Koriste on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny eikä vahingoita seinää. Seinätarrat soveltuvat parhaiten sileille pinnoille, mutta voivat myös toimia kevyesti kuvioiduilla pinnoilla.

Pituusmitta seuraa lapsen kasvua 50 cm:stä 160 cm:iin ja saadaksesi tarkan mittaustuloksen, sinun tulee asettaa pituusmitta oikealle korkeudelle seinällä. Huolehdi, että etäisyys lattiasta mittaosan alimpaan merkkiin on 50 cm. Älä turhaudu, jos pituusmitan asettaminen ei onnistu ensimmäisellä yrityskerralla, sillä seinätarrat voi helposti poistaa tai siirtää, eivätkä ne jätä jälkiä seinään.

Tarvitseeko lastenhuone muutenkin uudistusta? Katso eri teemaisia seinätarrojamme ja ovitarrojamme – meiltä löytyy jotain jokaiseen makuun!

Linnunpönttö
Linnunpönttö
Linnunpönttö