Siirry sisältöön
KotiJulisteet lastenhuoneeseenNinja

Julisteet: Ninja

Valitse koko

Valitse kehys

Juliste
12,95 €
Kehystä
0,00 €
Yhteensä
12,95 €
1

Takaisin sivulle Julisteet lastenhuoneeseen

Esikatselu tuotteesta Julisteet: Ninjakissa - sininen
Esikatselu tuotteesta Julisteet: Ninjakissa - sininen
Esikatselu tuotteesta Julisteet: Ninjakissa - sininen
Esikatselu tuotteesta Julisteet: Ninjakissa - sininen
Laadukas painatus
Premium matta -paperi
Suuri valikoima
Täydellinen lastenhuoneeseen

Pelottomat taistelijat, jotka livahtavat äänettömästi vihollistensa ohi. Mustapukuiset ninjat ovat erikoistuneet kiipeämään seiniä pitkin, ja nyt he haluavat roikkua sinun seinälläsi! Tämä hieno julistesarja koostuu eri värisistä ja erilaisista ninjakuvista, jotka ovat täydelliset koristamaan lastenhuoneen seiniä. Valitse suosikkikuvasi tai yhdistä useita julisteita parhaan vaikutuksen saamiseksi.

Haluatko lisää ninja-taikaa? Katso itsekiinnittyvät ovitarramme samalla teemalla.

Anna huoneelle persoonallinen säväys
Pois tyhjät ja tylsät seinät! Julisteiden kiinnittäminen seinälle on tehokas tapa antaa huoneelle persoonallinen säväys. Ikioma tarjoaa laajan valikoiman julisteita, jotka tekevät värin ja hauskuuden lisäämisen lastenhuoneeseen helpoksi.

Mix & match – juuri niin kuin haluat
Onko lapsella paljon harrastuksia? Aivan kuten me aikuiset, lapsetkin haluavat huoneensa kuvastavan omia kiinnostuksenkohteitaan. Yksi julisteidemme parhaista puolista on se, että ne kaikki on suunniteltu samantyylisiksi, jolloin voit halutessasi helposti yhdistellä eri sarjoihin kuuluvia julisteita keskenään.

Onko valitseminen vaikeaa? Ota kaikki!
Haluatko koristella huoneen kaikki seinät, vai mietitkö kuvien keskittämistä vain yhdelle seinälle? Erilaisten kuvien koristamat erikokoiset julisteet luovat mielenkiintoa ja tekevät huoneesta ainutlaatuisen. Ryhmittämällä useita kuvia yhdelle seinälle, huone saa aivan erityisen ilmeen.

Julisteita suurille ja pienille
Mitä nuorempi lapsi on, sitä helpommasta taiteesta hän pitää. Pikkulapset pitävät yksinkertaisista ja helposti tunnistettavista hahmoista, kuten suosikkieläimistään, kun taas suuremmat lapset haluavat mieluummin enemmän yksityiskohtia sisältäviä julisteita. Ikiomalta löydät molempia! Monet julisteistamme sisältävät lisäksi opettavaisia tekstejä, jotka ovat suureksi iloksi tiedonjanoisille lapsille.