Ilmainen toimitus ja 15 % alennus yli 40 euron ostoista

15 % alennus yli 40 euron ostoista

Suunnittele omat nimitarrasi

Nimitarrat vaatteisiin, kenkiin ja varusteisiin

Suunnittele nyt
Nimilaput
Erinomainen
Perustuen 1560 arvosteluun

Erinomainen

Perustuen 1560 arvosteluun

4 päivää sitten

Hyvä yritys!

Hyvä yritys!

Cay
5 päivää sitten

Tarrat pysyvät todella hyvin

Tarrat pysyvät todella hyvin. On juuri samanlaisia kuin kuvissa.

Emma
6 päivää sitten

Nimitarrat

Tilasin nimitarroja vaatteiden nimikointiin. Tarrojen ulkoasun sai suunnitella itse mieluiseksi. Tarrat pysyvät hyvin paikoillaan pesussa. Näppärä,hyvä tuote jolla vaatteet on helppo nimikoida!

Mom

Miksi lasten tavarat ja vaatteet kannattaa nimikoida?

Lasten vaatteiden ja tavaroiden katoaminen päiväkodissa tai koulussa on sekä turhauttavaa että kallista. Voit suunnitella luovia ja yksilöllisiä nimilappuja sivuillamme, jotta pysyt aina kärryillä siitä, mitkä tavarat ovat lapsesi. Kun laput ovat yksilöllisiä, myös lapsesi tunnistaa omat tavaransa helpommin, ja sinä saat mielenrauhan kun tiedät, että eväsrasia tai ulkotakki on lapsesi eikä kenenkään muun.

Mikä tekee itsekiinnittyvistä lapuistamme erityisiä?

Tiedämme, että asiakkaamme vaativat korkeaa laatua ja kestävyyttä. Siksi suunnittelimme nimilappumme kestämään kovaa kulutusta. Lapset leikkivät kaikenlaisissa säissä ja lämpötiloissa, joten nimilappujen pitää kestää sekä pyykki- että tiskikonepesua ilman, että niiden värit haalistuvat tai että niiden muoto muuttuu. Helppokäyttöisissä ja suosituissa itsekiinnittyvissä lapuissamme on leikkisät ja värikkäät kuviot, jotka sopivat kaikenlaisiin tavaroihin ja vaatteisiin!

Voiko nimilaput pestä pesu- tai tiskikoneessa?

Itsekiinnittyvät nimilappumme kestävät 60 asteen konepesua, kuivatusta ja tiskikonetta. Jos valitset silittämällä kiinnitettävät nimilaput, voit pestä ne 90 asteessa.

Voiko nimilappuja käyttää ainoastaan vaatteissa, vai sopivatko ne myös muihin tarkoituksiin?

Tarranimilappujamme voit käyttää missä vain! Ne kiinnittyvät esimerkiksi vaatteisiin, kenkiin, reppuihin, leluihin ja eväsrasioihin. Jos haluat merkitä esimerkiksi legoja, kirjoja tai nukkeja, voit käyttää minilappujamme joilla pienimpienkin tavaroiden koristelu ja nimikointi on helppoa. Meiltä saat myös itsekiinnittyviä, heijastavia tarroja, joita voit käyttää esimerkiksi sadetakeissa ja muissa ulkovaatteissa.

Onko nimilaput tarkoitettu vain lapsille, vai voiko niitä käyttää myös aikuinen?

Itsekiinnittyvät nimilappumme ovat suosittuja monien henkilökohtaisten tavaroiden merkitsemisessä – myös aikuisten keskuudessa. Niitä voi käyttää esimerkiksi työkaluissa, säilytyslaatikoissa, toimistotarvikkeissa, vihkoissa ja tietokonetarvikkeissa. Monien täytyy nimetä tavaransa kun he asuvat esimerkiksi asuntolassa, hoitokodissa tai kommuunissa.

Kuinka kauan itsekiinnittyvien lappujen liima kestää?

Käytämme korkealaatuisia materiaaleja varmistaaksemme että nimilappumme kestävät kovaa kulutusta haalistumatta, venymättä tai irtoamatta. Erityislaatuisen liimamme ansiosta nimilaput pysyvät yhtä hyvin niin muovilla kuin vaatteillakin.