KotiBlogiSaippuakuplia

Saippuakuplia

Itsetehty ohje saippuakupliin

Saippuakuplia! Ikuisesti hauskoja saippuakuplia! Klassinen ulkoleikki, joka on yhtä hauskaa joka kerta, tämä on viihdyttänyt jo useampia sukupolvia. On niin ihanaa nähdä pienet kasvot ihastelemassa leijuvia kuplia ja tämä on aktiviteetti, joka sopii koko perheelle.

Ostettavat saippuakuplat lelukaupoissa on halpoja, mutta loppuvat nopeasti. Tehdessäsi omat saippuakuplat, voit tehdä niin paljon kuin haluat ja voit jatkaa koko päivän ajan, jos haluat. Olemme koonneet joitakin helppoja ohjeita itsetehtyihin saippuakupliin, joista saatte toivon mukaan nauttia.

Ainesosat:

  • 3 litraa vettä
  • 2 dl tiskiainetta
  • 0,5 dl glyserolia (löytyy mm. apteekista)

Eteneminen:

Sekoita ainekset ämpärissä, ja sekoita hyvin. Tämän jälkeen teet työkalun, jolla puhallat hauskoja kuplia. Tehdäksesi muodon voit käyttää mm. pillejä, kiinnittämällä niitä yhteen. Voitte myös käyttää hulavannetta, henkaria, keittiövälineitä, tennismailaa tai piparkakkumuotteja. Käytä mielikuvitusta!

Seos voi seistä monta tuntia tai yön yli kannen alla. Löytyy monia erilaisia ohjeita, joissa on eri määrä ainesosia. Mikä on paras ohje, selviää testaamalla.

Haluatteko tehdä suuria saippuakuplia?

Pienellä lisäyksellä saatte tehtyä megasuuria saippuakuplia!

  • 5 litraa vettä
  • 2,5 dl tiskiainetta
  • 30 ml glyserolia (löytyy mm. apteekista)

😃 Än, yy, tee, PUHALLA

saippuakuplia - harrastus lasten kanssa

Viimeinen postaus blogissa

Ladataan..