Siirry sisältöön
KotiSyntymäpäiväkortit

Syntymäpäiväkortit

Valitse teema

Syntymäpäiväkortit: Juhla-ajoneuvot (10 kpl)
8,95 €
Yhteensä
8,95 €
1

Ihanat kortit lastensynttäreille, isän- ja äitienpäiväksi, juhliin ja muihin tapahtumiin. Kukin pakkaus sisältää 10 korttia ja 10 erilaista kuvitusta. Kortit ovat kooltaan 9 x 14 cm.

✓ Premium paperi
✓ Korkealaatuinen painatus
✓ 100 % tyytyväisyystakuu

Syntymäpäiväkortit: Juhla-ajoneuvot (10 kpl) 1/6
Syntymäpäiväkortit: Juhla-ajoneuvot (10 kpl) 2/6
Syntymäpäiväkortit: Juhla-ajoneuvot (10 kpl) 3/6
Syntymäpäiväkortit: Juhla-ajoneuvot (10 kpl) 4/6
Syntymäpäiväkortit: Juhla-ajoneuvot (10 kpl) 5/6
Syntymäpäiväkortit: Juhla-ajoneuvot (10 kpl) 6/6
Laadukas painatus
Laadukas painatus
Kaikkiin tilanteisiin
Suuri valikoima

Eikö sinulla usein ole käsillä syntymäpäiväkorttia, kun sille olisi tarvetta? Kiireisessä arjessa on aina hyvä pitää joitakin kortteja varalta valmiina. Nyt sinun ei tarvitse stressata ja lähteä lähikauppaan ostamaan sopivia onnittelukortteja. Voit sen sijaan saada ne kotiinkuljetuksena suoraan postilaatikkoosi!

Kukin pakkaus sisältää 10 korkealaatuista korttia ja 10 erilaista kuvitusta. Valitse eri teemoista, kuten juhlivat eläimet, metsän eläimet, moottori, kukat, yksisarvinen ja makeiset.

Ehkä haluat lähettää tervehdyksen henkilölle, joka täyttää vuosia, tai yllättää hänet, josta välität? Korttipakkauksiemme ansiosta olet varautunut kaikkiin tapahtumiin. Meiltä löytyvät kortit, jotka sopivat syntymäpäiviin, isän- ja äitienpäivään, merkkipäiviin, juhliin tai kun haluat vain antaa hiukan lisähuomiota jollekin, joka sen ansaitsee.

Rakastatko korttien viehättäviä ja värikkäitä kuvituksia? Monet niistä löydät myös nimilapuistamme, julisteistamme ja muista tuotteistamme.