KotiBlogiInspiraatio: Näin voit käyttää ovitarroja lastenhuoneessa

Inspiraatio: Näin voit käyttää ovitarroja lastenhuoneessa

OvitarratOnko sinulla vanha ja hiukan tylsä ovi? Harva asia on niin helppoa tehdä, kuin uudistaminen hienojen itsekiinnittyvien ovitarrojemme avulla!

On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat kodin estetiikkaan; kaikki väri- ja kalustemieltymyksistämme aina erilaisiin pintavalintoihin, kuten seiniin ja lattioihin.

Sisäovet ovat usein alue, joka unohdetaan sisustussuunnittelussa ja uudistamisessa, mutta niin ei missään nimessä tulisi olla. Kodissa on usein monta sisäovea, ja sen takia vanhojen ja kuluneiden ovien kunnostaminen voikin olla yksi helpoimmista tavoista piristää kotiasi.

Hienot ovitarrat voivat helposti muuttaa tyhjän ja tylsän oven ainutlaatuiseksi sisäänkäynniksi pienokaisesi huoneeseen. Katso valikoimaamme täältä.

Edullinen ja helppo muodonmuutos

Ovitarrat

Maalaaminen on usein ensimmäinen mieleen juolahtava asia, kun puhutaan vanhojen ovien kunnostamisesta, mutta se voi usein olla aikaa vievää puuhaa. Ensin tulee nimittäin varmistaa, että ovi hiotaan ja pestään huolellisesti, siten että kaikki vanha maali ja lika ovat poissa. Sitten sinun täytyy huolehtia, että valitset oikeanlaista maalia. Jos valitset väärin, voit riskeerata, että maali kuluu nopeasti pois ja kaikki työsi on ollut turhaa.

Oven maalaaminen ei myöskään aina peitä kaikkia kolhuja ja naarmuja, joita oven pintaan on tullut. Monet ovat siksi huomanneet, että itsekiinnittyvät ovitarrat ovat hieno vaihtoehto oven maalaamiselle, sillä tarrat peittävät, pysyvät hyvin eri pinnoilla ja ovat hyvin helppoja kiinnittää. Tarrat ovat myös hyvä ratkaisu sinulle joka asut vuokra-asunnossa ja et saa tehdä kotiisi suuria muutoksia, kuten maalata.

Ovitarrojen avulla voi kuitenkin piristää myös muutakin kuin vain vanhoja ja kuluneita ovia. Myös uusi, mutta hiukan tylsä, ovi voi saada aivan uuden elämän hienoilla ovitarroilla.

Sopii erityisen hyvin lastenhuoneeseen

Ovitarrat

ovi

Useimmat lapset pitävät omasta huoneesta, jossa he saavat hiukan yksityisyyttä ja voivat keskittyä koulutehtäviin ja leikkiin ilman että muut perheenjäsenet häiritsevät heitä. Samoin kuin aikuiset, myös lapsetkin toivovat usein että heidän huoneensa heijastaisivat heidän kiinnostuksenkohteitaan.

Ikioma Nimilappu tarjoaa ovitarroja, jotka sopivat erityisen hyvin lastenhuoneisiin, mutta niitä voi toki käyttää myös muualla, esimerkiksi elokuva- tai treenihuoneissa. Meiltä löytyy paljon erilaisia designeja: metsän eläimet, prinsessat, eksoottiset eläimet, yksisarvinen, urheilu, työkoneet ja maailmankaikkeus.

Joistakin saattaa vaikuttaa tarpeettomalta, että lapsi saa itse valita kuinka hänen huoneensa sisustetaan, mutta tämä auttaa lasta ilmaisemaan itseään ja kehittämään henkilökohtaista tyyliään. Kun lapsi saa ottaa osaa kalusteiden ja sisustuksen sekä seinä- ja ovikoristeiden valintaan, hän saa mahdollisuuden rakentaa itsevarmuuttaan, identiteettiään ja myös vahvistaa tunnetta, että huone todella on hänen omansa. Jos sinulla on huone, joka kuvastaa sinua ja jonka koristelussa olet itse ollut mukana, haluat varmastikin pitää sen siistinä ja huolehtia paremmin tavaroistasi.

Ikioma Nimilapun ovitarrat on valmistettu joustavasta materiaalista, joka ei veny eikä jätä jälkiä. Siksi ne on erittäin helppo kiinnittää ja yksinkertaista halutessaan poistaa. Jokainen pakkaus sisältää bannerin, johon voit valita henkilökohtaisen tekstin, päämotiivin sekä useita pieniä koriste-elementtejä.

Ja muista; itsekiinnittyviä ovitarrojamme voi käyttää myös kaapinovissa tai suoraan seinällä. Jos haluat koristella suurempaa aluetta, meillä on saatavilla myös teemaltaan yhteen sopivia seinätarroja.

Oma nimi omaan oveen

Ikioma Nimilapun ovitarrat sisältävät bannerin, johon voit itse valita haluamasi tekstin. Tavallisinta on käyttää lapsen nimeä, mutta voit olla myös luova!

Voit täyttää kaksi riviä tekstiä. Voit kirjoittaa esimerkiksi «Tervetuloa», «Täällä asuu» tai «Leikki käynnissä».

Ovitarrat

Näin kiinnität ovitarrat

Ikioma

Ennen kuin kiinnität tarrat oveen, on tärkeää, että ovi on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa eikä pölyä. Irrota erilaiset koriste-elementit varovasti arkista ja kiinnitä haluamaasi paikkaan ovessa. Tasoita tarroja kiinnittäessäsi mahdolliset ilmakuplat painamalla tarran pintaa kädelläsi.

Jos tarran asettelu ei onnistu ensimmäisellä kerralla täydellisesti, voit helposti irrottaa tarran ja kiinnittää sen uudestaan toiseen paikkaan. Sinun täytyy vain vetää varovasti tarra pois pinnalta, johon se on kiinnitetty. Voit asettaa tarran myös takaisin Ikioma Nimilapun alkuperäiseen arkkiin tai leivinpaperille, kunnes olet löytänyt uuden paikan, johon sen haluat kiinnittää.

Ikioma

Lapset

Hieno ovitarra voi muuttaa nopeasti tyhjän ja tylsän oven ainutlaatuiseksi sisäänkäynniksi pienokaisesi huoneeseen. Katso valikoimaamme täältä.

Viimeinen postaus blogissa

Ladataan..