Siirry sisältöön
KotiBlogiNimitarrat – urheiluvarusteiden nimikointi

Nimitarrat – urheiluvarusteiden nimikointi

Urheiluvarusteiden nimikointi - nimitarrat urheilutarvikkeisiin

Monissa perheissä päivät täyttyvät erilaisista fyysisistä aktiviteeteista; jalkapallotreeneistä, voimaharjoittelusta kuntosalilla, lenkkeilystä metsässä tai voimistelusta urheiluhallissa. Jokaiselle löytyy varmasti ainakin yksi mieluinen aktiviteetti, ja me Ikioma Nimilapussa kannustamme kaikenlaiseen liikuntaan.

Päivittäistä liikuntaa ei syyttä suositella kaikkille, iästä riippumatta. Liikkeessä oleminen antaa ensisijaisesti terveydellisiä etuja, mutta urheilu tarjoaa myös mahdollisuuden sosiaaliseen kanssakäymiseen ja auttaa arjessa selviytymisessä.

Motivoi lapsia olemaan empaattisia urheilijoita

Urheilu tuo usein esiin suuria tunteita ja me vanhempina seisomme yhdessä kentän laidalla kannustamassa rakkaitamme. Urheilu tuo mukanaan myös tappioita, mitä voi olla hankalaa käsitellä. Mutta vaikka tappio voi tuntua harmilliselta tapahtumahetkellä, on tärkeää muistaa, että se on myös hyvää oppia lapsillemme. Kokemalla, että tappiosta on mahdollista nousta taas voittoon kerta toisensa jälkeen, lapsemme varustautuvat kohtaamaan ja käsittelemään vastoinkäymisiä myös muilla elämän osa-alueilla tulevaisuudessa.

Urheiluvanhempien eräs suurimmista ja kenties tärkeimmistä tehtävistä on olla tukena niin menestymisissä kuin vastoinkäymisissä. Tutkimukset nimittäin osoittavat, että vanhempien asenteella on suuri merkitys sille, kuinka lapset käyttäytyvät muita lapsia kohtaan urheilutapahtumien yhteydessä. Jos lapset kokevat vanhempien olevan eniten kiinnostuneita voitosta mihin hintaan hyvänsä, voi se johtaa huonoon urheiluhenkeen.

Toivotko lapsesi olevan oikeudenmukainen ja positiivinen urheilija, joka ottaa toiset huomioon eikä huijaa? Silloin on tärkeää, että keskityt henkilökohtaiseen kehittymiseen ja näytät, että hyvänä ihmisenä oleminen on paljon tärkeämpää kuin voittaminen.

Urheilun ilon kokeminen on upeaa, oli kyse sitten pienokaisista, jotka voittavat jalkapalloturnauksen tai hiihtotähdestä, joka ylittää maaliviivan ensimmäisenä hiihtoareenalla. Urheilussa on kyse juuri näistä pienistä ja suurista maagisista hetkistä. Kannustetaan siis yhdessä esiin hyvä urheiluhenki!

Urheiluvarusteiden nimikointi - nimitarrat urheilutarvikkeisiin

Liikunta on tärkeää lasten kehitykselle

Jotta lapsemme voisivat harrastaa urheilua, meidän vanhempien tulee tukea heitä eri tavoin – oli se sitten toimimalla valmentajana, kannustajana, autokuskina, pyykkääjänä tai päivittäisenä koordinoijana.

Kiireisessä arjessa voi olla melko haastavaa saada pidettyä kaikki langat käsissä, erityisesti jos perheessä on useampia eri lajeja harrastavia lapsia. Mutta koska olemme supersankareita, saamme kaiken kuitenkin onnistumaan – ja teemme sen ilolla!

Tiedämme, että kaikki kokemukset, jotka lapsemme saavat urheilua harrastamalla, ovat suunnattoman arvokkaita. Liikunta ei ole hyväksi ainoastaan fyysiselle ja psyykkiselle terveydelle, vaan osallistumalla urheiluun lapset oppivat myös tekemään yhteistyötä muiden kanssa, tulemaan itsenäisemmiksi ja ottamaan vastuuta.

Jotkut lapset haluavat mielellään osallistua kaikkeen, mutta muista, että joskus hyvääkin voi olla liikaa. Lepo ja palautuminen ovat tärkeitä terveydellemme ja tämä koskee suurelta osin myös lapsia. Siksi voi joskus olla välttämätöntä, että me vanhempina asetamme rajoja aktiviteettien määrälle. Vaikka liikunta on hyväksi, voi liian kiireinen aikataulu johtaa stressiin ja huonoon mielialaan, sekä vanhemmilla että lapsilla.

Liikunta käsittää sitä paitsi paljon muutakin kuin joukkueurheilun ja monet lapset löytävät enemmän iloa itsenäisistä aktiviteeteista ja yksilöurheilusta. Oli se sitten hiihto- tai juoksulenkki tai kuntosalitreenausta. Älä painosta lapsia osallistumaan aktiviteetteihin, joista he eivät pidä, vaan yritä mieluummin rohkaista heitä koettamaan erilaisia lajeja, kunnes he löytävät itselleen parhaiten sopivan.

Urheiluvälineiden nimikointi nimitarroilla

Urheiluvarusteiden nimikointi - nimitarrat urheilutarvikkeisiin

Kaikki erilaiset aktiviteetit tuovat mukanaan tarpeen välttämättömiin varusteisiin. Kuten kaikki vanhemmat tietävät, hinta voi nousta kalliiksi, jos kukin lapsista osallistuu useampaan aktiviteettiin. He tarvitsevat juomapullon, urheilukassin, erilaisia kenkäpareja, urheiluasuja ja suojuksia. Monet näistä tarvikkeista ovat kalliita ja ne tulee usein vaihtaa tai päivittää kovan käytön ja kulutuksen jälkeen. Tällöin olisikin erityisen harmillista, jos jokin varusteista häviäisi.

Ikioman nimitarrat ovat vain pieni investointi niin rahapussille kuin arkipäivään. Voit suunnitella nimitarrat kuten itse haluat itse valitsemallasi tekstillä, kuvalla ja taustavärillä. Nimitarramme ovat itsekiinnittyviä ja toimivat kuten tavalliset tarrat, jolloin ne saa helposti kiinnitettyä urheiluvaatteisiin ja -varusteisiin. Ne  kestävät kovaakin kulutusta sekä monia kierroksia pesu- ja tiskikoneessa.

Voit tilata urheiluvarusteisiin eri kokoisia nimitarroja, riippuen siitä, kuinka näkyviä haluat niiden olevan.

Nimitarramme ovat kooltaan 30 x 13 mm, mikä sopii täydellisesti vaatteissa valmiina oleviin tuotetieto- ja pesumerkintälappuihin. Siksi ne sopivat erityisen hyvin lasten urheiluvaatteiden, kuten shortsien, uima-asujen, haalareiden ja hanskojen, nimikointiin. Nimitarrat pysyvät hyvin suoraan urheiluvarusteisiin kiinnitettyinä, ja niitä voi siksi käyttää myös esimerkiksi säärisuojien, uimalakkien ja pallojen nimikointiin.

Valikoimassamme on myös minitarroja, jotka ovat kooltaan vain 16 x 6 mm. Ne sopivat mainiosti pienempien varusteiden, kuten esimerkiksi urheilulasien, nimikointiin.

Suuret nimilappumme ovat hyödyllisiä, kun haluat nimilapun olevan erityisen näkyvä, esimerkiksi lapsen juomapullossa tai urheilukassissa. Näissä nimilapuissa on lisäksi monia hienoja kuvia, jotka piristävät hiukan tylsiä urheilutarvikkeita.

Urheiluvarusteiden nimikointi - nimitarrat urheilutarvikkeisiin

Nimitarrat urheiluvälineissä ovat hyödyllisiä myös aikuisille

Lapset eivät ole ainoita, jotka pitävät viettää aikaansa urheiluareenoilla tai kuntosaleilla. Monet aikuiset ovat myös innokkaita eri lajien harrastajia, oli kyseessä sitten työpaikan liikuntavuoro tai kaveriporukka, joka menee vapaa-ajalla treenaamaan palloilulajeja.

Samalla tavalla kuin lasten kohdalla, urheiluvarusteita voi olla yhtäkkiä todella monta. Joogamatot, mailat, reput, kypärät ja monet kenkäparit – sinulla on luultavasti paljon enemmän varusteita kuin uskoitkaan. Käyttämällä nimitarroja urheilutarvikkeissa, mahdollisuutesi saada takaisin pelin jälkeen pukuhuoneeseen jäänyt tavara on huomattavasti suurempi. Joskus joukkuetovereilla voi olla samanlaiset varusteet, ja silloin on hyvä jos voitte nopeasti ja helposti nähdä, kuka omistaa minkäkin tavaran.

Urheiluvarusteiden nimikointi - nimitarrat urheilutarvikkeisiin

Monet meistä pitävät retkeilystä metsässä. Sillä ei ole väliä, pidätkö enemmän vaeltamisesta ystävien kanssa tai vietätkö mieluummin joitakin päiviä yksinäsi kalastamassa. Tavaroiden nimikointi nimellä ja puhelinnumerolla on aina fiksua.

Me Ikioma Nimilapussa olemme monta kertaa saaneet palautetta onnellisilta retkeilijoiltä, jotka ovat saaneet takaisin tavaran, jonka olivat luulleet menettäneensä ikuisiksi ajoiksi – kiitos sen että se oli nimikoitu meidän nimitarroillamme.

Nimitarramme kestävät nimittäin erittäin hyvin kulutusta ja kosteutta. Niiden teksti on luettavissa vaikka ne olisivat olleet ulkona pitkän ajan. Joillakin tavaroilla ei ole välttämättä paljoakaan rahallista arvoa, mutta ne ovat meille silti tärkeitä. Esimerkiksi vanha metsästyspuukko, joka on kulkenut suvussa monta sukupolvea tai kamera, jossa on monia hienoa kuvia retkiltä.

Nimitarrat urheiluvarusteisiin: Oletko muistanut nimikoida nämä?

Urheiluvarusteiden nimikointi - nimitarrat urheilutarvikkeisiin

Tässä on lista urheiluvälineistä, jotka voi olla hyvä nimikoida:

 • Sukset
 • Kypärä
 • Jalkapallokengät
 • Uima-asu
 • Urheilulasit
 • Aktiviteettiranneke
 • Säärisuojukset
 • Monot
 • Salikengät
 • Urheilukassi
 • Juomapullo
 • GoPro-kamera
 • Pallot
 • Sandaalit
 • Jalkapallosukat
 • Mailat

Urheiluvarusteiden nimikointi - nimitarrat urheilutarvikkeisiin

Viimeinen postaus blogissa