KotiBlogiNimilappuja urheiluvarusteisiin

Nimilappuja urheiluvarusteisiin

Urheiluvarusteet on merkattu nimilapuilla

Useissa perheissä päivät täyttyvät erilaisista fyysisistä aktiviteeteista. Jalkapalloreenit siellä ja hiihtoreenit tuolla. Metsässä juoksemista, tai lenkkeilyä hallissa. Löytyy kaikille jotakin ja me kannustamme fyysisiin aktiviteetteihin! Urheilu ja aktiivisuus antaa paremman terveyden ja monille se antaa sosiaalisuutta ja selviytymistä arjesta.

Urheiluvarusteiden merkkaaminen nimilapuilla

Aktiivinen elämä vaatii usein tarvittavia varusteita. Joko se on kasa identtisiä juomapulloja ja palloja jalkapalloturnauksissa, tai laukku ja kengät juoksuharjoituksiin. Miten kaikki sukset, jotka seisovat vieri viereltä laskettelumäessä? Varusteet ovat yleensä hieman hintavia ja niiden hukkaaminen ärsyttää. Nimilaput urheiluvarusteisiin on pieni investointi lompakolle ja helpottavat arkea. Voit suunnitella nimilaput niin kuin itse haluat ja lyhyessä ajassa ne ilmestyvät postilaatikkoosi. Niin kuin aina löytyy ilmainen toimitus kotiovelle asti.

Nimilappuja urheiluvarusteisiin - Juomapullo ja vesipullo on hyvä merkata nimilapulla

Kauan eläköön urheiluhenki!

Vanhempina seisomme kentän vierellä ja kannustamme rakkaitamme. Urheilu voi tuoda paljon sitoutumista ja myös samalla tappioita. Olet sitten valmentaja, kannustusjoukoissa, kuljettaja, pesuapu, kokki tai päivittäinen koordinointi.

Voi tuntua mahdottomalta ehtiä kaikkialle mihin pitäisi ehtiä. Onko oikeasti vain 24 tuntia vuorokaudessa? Mutta kun supersankareita ollaan, niin selviydymme ja onnistumme myös tässä. Ja onneksemme teemme tätä ilon vuoksi. Kaikki aktiivisuus ja kokemus minkä lapsemme saa urheilusta on erittäin arvokasta. Tsemppiä kaikki urheilijat, vanhemmat ja hyvä urheiluhenki!

Omatoiminen treenaaminen

Aktiivisuus on muutakin, kuin vain joukkueurheilu ja monet löytävät suurta iloa omatoimisessa urheilussa. Joko se voi olla juoksulenkki, salilla tai hiihtopolulla. Liikkuminen ja aktiivisuus on mahtavaa sekä fyysiselle ja psyykkiselle kunnolle. Ei syyttä suositella jokapäiväistä fyysistä aktiviteettia kaikille, iästä huolimatta.

Juomapullo ja vesipullo on hyvä merkata nimilapulla

Varusteet ostoslistalla

Aktiivisuuden ja urheilun myötä tarvitset yhä enemmän varusteita. Ei ole salaisuus, että varusteet vaikuttavat lompakkoon. Urheiluvarusteet ovat kalliita, ja pitää usein korvata tai uusia kulutuksen ja käytön mukaan. Lisäksi voi äkkiä käydä niin, että hukkaat tai unohdat varusteet johonkin. On hyvä pitää huolta varusteista ja pitää huoli, että et hukkaa niitä. Miten tämä onnistuu? Hyvä investointi on merkata varusteet nimilapuilla. Nimilapuilla varmistat, että varusteet tulevat kotiin oikealle omistajalle.

Meidän vedenkestävät, kulumattomat nimitarrat ovat täydellisiä aktiiviseen perheeseen. Nimilaput sopivat hyvin urheilulaukkuun, lisäksi varusteisiin kuten asuihin, kenkiin ja juomapulloon. Suunnittele persoonalliset nimilaput lapsesi nimellä ja kiinnitä oikein varusteisiin.

Tiesitkö, että voit myös merkata omat varusteet? Oli sitten aikuinen tai lapsi, kannattaa sinunkin pitää huolta omista varusteista.

Hetket

Aito urheiluilo on niin mahtavaa. Joko sillä voidaan tarkoittaa pikkuisia, jotka juoksevat pallon perässä vihreällä jalkapallokentällä – tai Niskasta, joka ylittää maaliviivan hiihtopolulla. Ne ovat nämä pienet ja suuret maagiset hetket, jotka ovat urheilun kohokohta.

Nimilappuja urheiluvarusteisiin

Viimeinen postaus blogissa

Ladataan..