KotiBlogiSeinätarrat – taikaa lastenhuoneeseen

Seinätarrat – taikaa lastenhuoneeseen

Seinätarrat: Metsän eläimetOnko sinulla pikkuinen, joka rakastaa yksisarvisia? Tai joka on täysin ihastunut maatilaan ja sen eläimiin? Anna lapsellesi hänen unelmahuoneensa! Mielikuvitukselliset ja värikkäät seinätarrat ovat loistava tapa piristää ja koristaa pintoja nopeasti ja helposti. Lapset löytävät varmasti suosikkinsa jännittävästä seinätarravalikoimastamme. Taianomaiset yksityiskohdat tuovat seinätarroihin ihastuttavan tunnelman ja luovat inspiroivan maailman lastenhuoneeseen.

Itsekiinnittyvät seinätarrat liimataan helposti sileille ja kevyesti kuvioiduille pinnoille. Seinätarrat sopivat mainiosti oviin, kaapinoviin, lipastoihin ja erilaisille seinätyypeille, kuten tapetille, laatoille ja maalatulle seinälle. Lisäksi seinätarrat sopivat hienosti myös postilaatikkoon ja ulko-oveen. Lujasta materiaalista tehdyt seinätarrat pysyvät hyvin siellä mihin ne tahdotkin laittaa, mutta ne on myös helppo poistaa tai siirtää. Tuotteita ei ole kuitenkaan tarkoitettu leikkimiseen – ainoastaan pintojen koristelemiseen.

Valitse seuraavista seinätarraseteistä:

Katso hieno valikoima täältä.

Seinätarrat: YksisarvinenSeinätarrat: Yksisarvinen

Pakkaus sisältää:

6 kpl A5-arkkeja, joissa on erikokoisia supersuloisia itsekiinnittyviä koristetarroja. Koristetarrat ovat eri kokoisia, suurimmat noin 15 x 20 cm ja pienimmät noin 2 x 2 cm.

Soveltuu hyvin uudestaan käytettäväksi

Seinätarran saa helposti poistettua ja laitettua odottamaan myöhempää käyttöä tai annettavaksi jollekin toiselle, joka saa siitä iloa kun oma lapsesi ei enää sitä tarvitse.

Kokemuksen perusteella voimme sanoa, että on parasta koristella lapsen huone asioilla, jotka voi helposti muuttaa, siirtää tai poistaa. Siksi seinätarrat on valmistettu materiaalista, joka antaa tähän mahdollisuuden. Lapset kasvavat uskomattoman nopeasti, ja silloin on hyvä olla mahdollisuus muuttaa lastenhuonetta sitä mukaa kuin lasten kiinnostuksenkohteet vaihtuvat.

Jos seinätarra on samassa paikassa pidemmän aikaa, se voi kiinnittyä erityisen hyvin. Tämä ei ole kuitenkaan lainkaan mikään ongelma, tarra ei vain irtoa yhtä helposti. Seinätarran saa irrotettua helpommin käyttämällä hiustenkuivaajaa. Käytä kuivaajan matalaa lämpötilaa ja puhalla sillä kevyesti seinätarraa tehden se hiukan lämpimäksi. Vedä tarra varovasti pois ja laita alkuperäiseen pakkaukseen tai leivinpaperille odottamaan seuraavaa käyttöä.

 Seinätarrat

@minatominefrosaker (Instagram)

Tee se itse – ja saa mainio tulos  

Seinätarrojen käytön etu on, että ne saa helposti poistettua, siirrettyä ja niitä voi käyttää monta kertaa. Seinätarrat sopivat täydellisesti sileille ja kevyesti kuvioiduille pinnoille. Niitä ei tule laittaa juuri maalatuille tai tapetoiduille seinille, vaan suosittelemme vähintään 30 päivän kuivumisaikaa.

Sinun ei siis tarvitse palkata ketään asettamaan seinätarroja paikalleen, vaan voit tehdä sen helposti itse. Seinätarrat ovat erittäin helppoja käsitellä niin pienille kuin suurille käsille, joten ota koko perhe mukaan koristelupuuhiin. Nelijalkaiset perheenjäsenet eivät kuitenkaan voi olla itse avuksi kiinnittämisessä, mutta he voivat tukea haukkumalla ja naukumalla vieressä. Aikuisten tulee avustaa pikkulapsia.

Maailmankaikkeus

Seinätarrat: Maailmankaikkeus

Toivomme kuvia seinätarroistasi Instagramiin: 

Jaa kuvasi kanssamme ja taggaa @ikioma.fi. Käytä mielellään hashtageja #ikiomanimilappu #koristelu #seinätarrat #lastenhuone

Seinätarrat: Yksisarvinen

Seinätarrat: Maatila

Seinätarrat

Viimeinen postaus blogissa

Ladataan..