Siirry sisältöön
KotiBlogiSeinätarrat – taikaa lastenhuoneeseen

Seinätarrat – taikaa lastenhuoneeseen

Seinätarrat ja sisustustarrat lastenhuoneeseenOnko sinulla pikkuinen, joka rakastaa yksisarvisia tai on täysin ihastunut maatilaan ja sen eläimiin? Seinätarrojemme avulla lapsesi voi saada unelmiensa huoneen käden käänteessä! Valikoimassamme on monenlaisia designeja, katso täältä erilaiset seinätarramme.

Seinätarrat ovat mainio tapa piristää ja koristaa kuluneita pintoja nopeasti ja helposti. Värikkäät yksityiskohdat ja lasten rakastamat kuvat auttavat ihanan tunnelman ja inspiroivan maailman luomisessa lastenhuoneeseen.

Mitä seinätarrat ovat?

Itsekiinnittyvät seinätarrat toimivat kuten tavalliset tarrat ja ne liimataan helposti sileille ja kevyesti kuvioiduille pinnoille, kuten tapeteille, laatoille ja maalatuille seinille. Seinätarrat sopivat mainiosti oviin, kaapinoviin, lipastoihin ja muihin huonekaluihin – niitä voi käyttää jopa postilaatikossa ja ulko-ovessa.

Joustavasta ja lujasta materiaalista tehdyt seinätarrat pysyvät hyvin siellä mihin ne tahdotkin laittaa. Tarrat on kuitenkin myös helppo poistaa tai siirtää toiseen paikkaan, jos niin haluat.

Seinätarrat ja sisustustarrat lastenhuoneeseen

Miksi käyttää seinätarroja lastenhuoneessa?

Ikioma Nimilappu on erikoistunut lastenhuoneen seinätarroihin ja lapsesi löytää jännittävästä valikoimastamme taatusti suosikkinsa.

Kokemuksesta tiedämme, että lastenhuone on parasta koristella asioilla, jotka voi helposti muuttaa, siirtää tai poistaa. Lapsemme kasvavat uskomattoman nopeasti ja silloin on hyvä olla mahdollisuus muuttaa lastenhuonetta samaa tahtia kuin lasten kiinnostuksenkohteetkin vaihtuvat. Seinätarramme on valmistettu juuri tämän takia kestävästä materiaalista, mutta ne eivät myöskään vahingoita seiniä.

Seinätarrat ovat edullinen ja aikaa säästävä vaihtoehto lastenhuoneen maalaamiseen tai tapetoimiseen. Ja mikä ehkäpä parasta; niiden kiinnittämiseen ei tarvitse palkata kallista työvoimaa. Tämän tehtävän osaat tehdä nopeasti myös itse.

Seinätarrat ovat helppoja käyttää niin pienille kuin suurille käsille, joten ota koko perhe mukaan koristeluun. Perheen nelijalkaisten jäsenten tulee tosin seurata tätä puuhaa sivusta, mutta he voivat antaa moraalista tukea haukkuen tai naukuen…

Seinätarrat ja sisustustarrat lastenhuoneeseen

Sisusta teemalla

Näin suuresta seinätarravalikoimasta voi olla vaikeaa tietää, mikä sopii parhaiten lapsellesi.

Lapsesi iästä riippuen voi olla hyvä ottaa hänet mukaan valintaprosessiin. Jos annat lapsesi olla mukana päättämässä huoneensa sisustuksesta, kasvaa myös mahdollisuus siihen, että hän viihtyy ja haluaa viettää siellä aikaansa. Tämä voi (jos olet onnekas!) johtaa pienempään määrään Lego-palikoita ja muita leluja kodin muissa huoneissa.

Tarvitsetko kuitenkin hiukan inspiraatiota seinätarrojen valintaan? Tässä on joitakin ehdotuksia eri ikäisille lapsille soveltuvien huoneiden teemoiksi:

Tule mukaan safarille!

Lapset rakastavat olla eläinten ympäröiminä, ja tähän he saavat mahdollisuuden jos koristelet lastenhuoneen safariteemalla. Kirahveja, leijonia, virtahepoja ja tiikereitä, nämä suloiset seinätarrat antavat lapselle mahdollisuuden tutustua paremmin eksoottisiin eläimiin, jotka tavalliset löytyvät savannilta tai viidakosta.

Tai uneksiiko lapsesi mukavasta elamästä maaseudulla? Tutustu maatilan eläimiä esittäviin seinätarroihimme. Meiltä löytyvät myös omat seinätarrasetit metsän eläimistä ja arktisista eläimistä.

Lastenhuoneesta avaruuteen

Onko lapsesi pieni astronautti? Miksi et koristelisi lastenhuonetta teemana maailmankaikkeus? Luo tähtitaivas eri kokoisilla itsekiinnittyvillä tähdillä tai tee oma avaruusseikkailusi avaruusaluksineen, avaruusolioineen ja erilaisine planeettoineen.

Luo oma satumaailmasi

Myyttiset yksisarviset, taianomaiset keijut ja suloiset prinsessat. Lähetä lapsen mielikuvitus lentoon sisustamalla lastenhuone satujen maailmaksi. Hienot seinätarramme lastenkirjoista ja -elokuvista tuttuine elementteineen inspiroivat moneen hauskaan leikkiin.

Ajattomat koristeet hennoissa väreissä

Haluatko neutraalimmat seinätarrat, joista lapsi ei kasva pois niin nopeasti? Tähdet, pallot, pilvet ja sydämet ovat esimerkkejä ajattomista seinätarroista, jotka voivat hyvin seurata lasta monta vuotta. Valitse yksi hennoista väriteemoistamme, joka rauhoittaa lastenhuonetta.

Seinätarrat ja sisustustarrat lastenhuoneeseen

@minatominefrosaker (Instagram)

Kuinka seinätarrat kiinnitetään?

Asettele seinätarrat juuri sinne mihin ne mielestäsi sopivat parhaiten, sillä tähän ei ole olemassa mitään tiettyä oikeaa tapaa. Jos seinätarrat eivät menneet juuri oikealle paikalle ensimmäisellä yrittämällä, ne voi helposti siirtää jälkikäteen.

Kokeile eri tapoja; sopivatko kaikki kuvat samalle seinälle? Vai haluatko sirotella niitä ympäri huonetta? Seinätarrat ovat täydellisiä seinän pienten kolojen ja tahrojen peittämiseen, joten tämä voi olla hyvä ottaa huomioon niiden sijoittamista suunniteltaessa.

Ennen tarran kiinnittämistä on kuitenkin tärkeää, että seinä on puhdas ja kuiva, eikä siinä ole rasvaa tai pölyä. Vedä tarrat varovasti pois arkilta ja kiinnitä ne valitsemaasi paikkaan. Tasoita mahdolliset ilmakuplat silittämällä kädelläsi tarran pintaa. Seinätarrat sopivat täydellisesti sileille ja kevyesti kuvioiduille pinnoille, mutta niitä ei tule kiinnittää aivan äskettäin maalatuille tai tapetoiduille seinille. Suosittelemme vähintään 30 päivän kuivumisaikaa.

Kuinka seinätarrat irrotetaan?

Eräs seinätarrojen suurista eduista on, että ne on helppo poistaa, siirtää ja käyttää useaan kertaan. Siksi ne ovat mainio ratkaisu vuokralla asuville, jos suurempien muutosten, kuten seinien maalaamisen ja tapetoimisen, tekeminen vuokra-asunnossa on kiellettyä. Seinätarrat eivät jätä rumia jälkiä, joten muuttaessasi pois asunnosta voit vain irrottaa tarrat ja ottaa ne mukaasi seuraavaan kotiisi, jos niin haluat.

Uusiokäyttö on hauskaa ja luontoystävällistä, ja seinätarrat soveltuvat tähän hyvin. Jos lapsesi kiinnostuksenkohde vaihtuu tai hän «kasvaa pois» huoneensa teemasta, voit vain irrottaa tarrat ja antaa ne jollekin toiselle, jolle niistä on iloa.

Saat irrotettua tarran helposti vetämällä sen varovasti pois pinnalta. Kiinnitä se takaisin alkuperäiselle arkille tai leivinpaperille, kunnes olet löytänyt sille sopivan uuden paikan.

Jos seinätarrat ovat samassa paikassa pitkän ajan, ne kiinnittyvät seinään tiukemmin. Tästä ei tule ongelmaa irrottamista ajatellen, ne vain eivät irtoa yhtä helposti. Hyvä vinkki onkin käyttää tarraa irrotettaessa hiustenkuivainta. Aseta kuivaimen lämpötila matalalle ja puhalla sillä kevyesti seinätarraa, jotta se hiukan lämpenee.

Koristele lastenhuone – kukin pakkaus sisältää:

Ikioma Nimilapulla on laaja valikoima seinätarroja. Kukin setti koostuu kuudesta A5-arkista, jotka sisältävät erilaisia itsekiinnittyviä koristekuvia. Tarrat ovat eri kokoisia, suurimmat noin 15 x 20 cm ja pienimmät noin 2 x 2 cm.

Tutustu hienoon valikoimaamme täällä.

Seinätarrat ja sisustustarrat lastenhuoneeseen

Oma design   

Olemme valtavan ylpeitä siitä, että tarrat ovat suunnitelleet ja valmistaneet omat työntekijämme omissa toimitiloissamme. Työskentelemme aina ahkerasti voidaksemme toimittaa asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita – ja tämä tuote ei ole poikkeus. Toivomme, että voimme seinätarrojemme avulla kaunistaa niin sinun kuin lastesi arkea.

Toivomme kuvia seinätarroistasi Instagramiin: 

Jaa kuvasi kanssamme ja taggaa @ikioma.fi. Käytä mielellään hashtageja #ikiomanimilappu #koristelu #seinätarrat #lastenhuone

Seinätarrat ja sisustustarrat lastenhuoneeseen

Seinätarrat ja sisustustarrat lastenhuoneeseen

Seinätarrat ja sisustustarrat lastenhuoneeseen

Viimeinen postaus blogissa