KotiBlogiLahjavinkkejä äitienpäivään

Lahjavinkkejä äitienpäivään

Lahjavinkkejä äitienpäiväänHakusessa vinkkejä äitienpäivään? Olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet 11 kivaa lahjavinkkiä ja aktiviteettia sinulle, joka ajattelit tehdä päivästä parhaimman äidillesi. Joko ajattelit ilahduttaa äitisi, mummusi, isoäitisi, anoppisi tai kenet tahansa ketä on sinulle rakas. Toivomme tietenkin, että rakkaus ja välittäminen näkyy joka päivä – mutta äitienpäivänä on kivaa antaa hieman ekstra huomiota. Toivomme, että vinkkimme auttaa teitä kehittämään superkivan päivän sekä isoille ja pienille. Nämä ovat vinkkejä äitienpäivään, jotka tulevat suoraan sydämestä. Parasta kaikessa on, että nämä lahjat tai aktiviteetit voit antaa pienellä rahalla tai ihan ilmaiseksi.

1. Aamiainen sänkyyn

Mukava klassikko! Valmista äidin lemppari-aamupala ja anna hänelle mahtava alku päivään.

Aamiainen sänkyyn

2. Leivo lempikakku

Yllätä lempikakulla tai ehkä leivotte sen yhdessä?

3. Rentouttavaa huomiota

Anna äidille hyvä hieronta tai hipsuta hieman kättä. Rentouttavaa sekä mukavaa.

4. Olkaa luovia yhdessä

Piirrä, väritä tai tee? On niin mukavaa istua alas keittiöpöydän ääreen ja antaa luovuuden iskeä. Ehkä on hauskaa piirtää äidin kanssa?

Lataa tästä

Olkaa luovia yhdessä

5. Anna kehu

Kerro äidillesi miksi juuri hän on maailman paras äiti.

6. Pakkaa mukaan eväät ja lähde metsäretkelle

Pakkaa reppu täyteen kaikkea hyvää- ja nauti aktiivisesta päivästä metsässä.

7. 10 asiaa, jota rakastan sinussa

Lataa A4 paperi, joka on tehty sivuillamme ja tulosta. On täysin ilmaista ladata kortti. Kortin voi ladata kahdessa eri värissä, mustavalkoisen lisäksi. Kortit ovat PDF-muodossa ja voit ladata ilmaiseksi niin monta kuin haluat.

Vaaleanpunainen ja liila kortti : lataa tästä

Sininen ja keltainen kortti: lataa tästä

Mustavalkoinen kortti : lataa tästä

Lahjavinkkejä äitienpäivään

8. Hauska aarrejahti

Pidä hauskaa leikin avulla ja tee aarrejahti ( ulkona tai sisällä) missä äiti pitää seurata vihjeitä, joita olet laittanut eri paikkoihin. Käytä vaikka post-it lappuja tai tee helpommaksi pienemmille käyttämällä ”lähellä palaa” tekniikkaa. Ehkä palkinto on äidin lempikarkki?

9. Matka kohti muisteluita

Täytä vihko lempimuistoistanne. Ajattele niin pitkälle kuin muistat, ja kirjoita alas pieniä ja suuria asioita mitä olette kokeneet yhdessä. Liimaa mukaan kuvia tai piirrä muistot mitä haluat mukaan.

10. Älä unohda tärkeintä – anna kunnon iso hali.

On paljon rakkautta hyvässä, pitkässä ja mukavassa halissa.

11. Tee sydänkortti

Sydänkortti sille, joka on lähellä sydäntäsi. Kirjoita hienoja sanoja, jotka kuvailevat äitiäsi. Katso video ja vinkit miten tehdä täältä.

Tee sydänkortti

Lahjavinkki äitienpäivään

Leikkiä, hauskanpitoa, rentoutumista, rakkautta ja ajatuksia – tämä on toivon mukaan hyvä ohje onnistuneeseen äitienpäivään. Toivomme, että tykkäsitte vinkeistä, ja saitte inspiraatiota äitienpäivään ( tai mikä tahansa muukin päivä) ❤️ Mitä sinä suunnittelet äitienpäivään? Lähetä meille viesti Facebookissa tai Instagramissa ja jaa vinkkejä.

Viimeinen postaus blogissa

Ladataan..