KotiBlogiÄitienpäivä – ideoita juhlapäivään

Äitienpäivä – ideoita juhlapäivään

Äitienpäivä - ideoita juhlapäivään, lataa äitienpäiväkorttiEtsitkö ideoita äitienpäivään? Olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet 11 mukavaa ideaa ja aktiviteettia, joiden avulla voit tehdä päivästä parhaimman äidille. Oli ilahduttamisen kohteena sitten äiti, mummu, isoisoäiti, anoppi tai kuka tahansa sinulle rakas. Toivomme tietenkin, että rakkaus ja välittäminen näkyy joka päivä – mutta äitienpäivänä on hienoa antaa hiukan ekstrahuomiota. Toivomme, että vinkkimme auttavat tekemään päivästä superkivan sekä isoille että pienille. Nämä ovat äitienpäiväideoita suoraan sydämestä. Ja mikä parasta, nämä lahjat ja aktiviteetit voit hankkia edullisesti tai aivan ilmaiseksi.

1. Aamiainen sänkyyn

Mainio klassikko! Valmista äidin lempiaamupala ja anna hänen päivänsä alkaa ihanasti.

2. Leivo lempikakku

Yllätä äidin lempikakulla, tai ehkä leivotte sen yhdessä?

3. Rentouttavaa huomiota

Anna äidille miellyttävä hieronta tai silitä hänen kättään. Rentouttavaa ja mukavaa.

4. Olkaa luovia yhdessä

Piirrä, väritä tai tee itse? On niin mukavaa istua alas keittiönpöydän ääreen ja antaa luovuuden virrata vapaasti. Ehkä olisi hauskaa piirtää kuva äidistä?

Mustavalkoinen värityskortti: Lataa tästä

Äitienpäivä - ideoita juhlapäivään, lataa äitienpäiväkortti

5. Anna kehu

Kerro äidille, miksi juuri hän on maailman paras äiti.

6. Valmista eväät ja lähtekää metsäretkelle

Pakkaa reppu täyteen kaikkea hyvää ja nauttikaa yhdessä aktiivisesta päivästä metsässä.

7. 10 asiaa, joita rakastan sinussa

Lataa suunnittelemamme A4-kortti ja tulosta se ilmaiseksi. Kortin voi ladata kahdessa eri värivaihtoehdossa, sekä lisäksi mustavalkoisena. Kortit ovat PDF-muodossa ja voit ladata ilmaiseksi niin monta kuin haluat.

Vaaleanpunainen ja liila kortti: lataa tästä

Sininen ja keltainen kortti: lataa tästä

Mustavalkoinen kortti: lataa tästä

Äitienpäivä - ideoita juhlapäivään, lataa äitienpäiväkortti

8. Hauska aarrejahti

Pidä hauskaa leikkien ja järjestä aarrejahti (ulkona tai sisällä), jossa äidin tulee seurata eri paikkoihin laittamiasi vihjeitä. Tee esimerkiksi tehtävärata, käytä post-it -lappuja vihjeenä tai tee tehtävät helpommiksi perheen pienimmille käyttämällä ”kylmenee/kuumenee” -tekniikkaa. Ehkä palkintona on äidin lempikarkki?

9. Muistojen matka

Täytä vihko lempimuistoistanne. Ajattele niin kauas kuin muistat ja kirjoita ylös pieniä ja suuria asioita, joita olette kokeneet yhdessä. Liimaa mukaan kuvia tai piirrä muistoja, joita haluat mukaan.

10. Älä unohda tärkeintä – anna kunnon iso hali

Lämpimässä, pitkässä ja mukavassa halauksessa on paljon rakkautta.

11. Tee sydänkortti

Sydänkortti hänelle, joka on lähellä sydäntäsi. Kirjoita kauniita sanoja, jotka kuvailevat äitiä. Katso video ja ohjeet kortin valmistukseen täältä.

Äitienpäivä - ideoita juhlapäivään, lataa äitienpäiväkortti

Lahjavinkki äitienpäivään

Leikki, hauskanpito, rentoutuminen, rakkaus ja huomionosoitukset – tämä on hyvä ohje onnistuneeseen äitienpäivään. Toivomme, että pidit vinkeistämme ja sait inspiraatiota äitienpäivän (tai mikä tahansa muunkin päivän) viettoon ❤️

Viimeinen postaus blogissa