KotiBlogiNimilappuja aikuisille

Nimilappuja aikuisille

Nimilappuja aikuisten varusteisiin

Luulitko, että nimilaput ovat vain käytännöllisiä lapsillesi ja heidän tavaroille? No näin ei ole! Nimilaput ovat myös hyödyllisiä meille aikuisille. Nimikoi puhelinlaturisi ja juomapullosi töissä, lisäksi voit nimikoida puutarhatyökalut, jotta voit naapureillekin lainailla helpommin. Voimme taata, että nimilaput ovat yhtä hyödyllisiä ja käytännöllisiä sekä isoille ja pienille. Etkö vielä usko? Jatka lukemista.

Nimilappuja aikuisten varusteisiin

Tarvitseeko aikuiset todella nimikoida tavaroitansa?

Viisainta mitä voit tehdä ennen kuin tavaroita viedään kodin ulkopuolelle, on kiinnittää nimilappu. Merkataksesi joogamaton jooga-tunnille, tai merkata kakkulautanen ennen kuin viet kakun koulun myyjäisiin. Ehkä jopa merkkaat haravan, ennen talonyhtiön yhteisiä talkoita? Nimilappu, jossa lukee nimi sekä puhelinnumero takaa helpommin sen, että saat kakkulautasesi myyjäisten jälkeen takaisin tai lehtipuhaltimen, mitä lainasit naapurille. Nimilappu siellä sun täällä tekee sen, että kaikki varusteet ja työkalut tulevat takaisin kotiin.

Nimilappuja aikuisten varusteisiin

Nimilappuja aikuisille –löydä lempparisi

Nimilappuja aikuisille saat monissa eri vaihtoehdoissa ja kuvioissa. Voit tehdä niistä niin värikkäät ja persoonalliset kuin haluat.

  • Klassisilla nimilapuilla on juuri sopiva koko, joka sopii melkeinpä kaikkeen. Täällä sinulla on täysi vapaus tehdä juuri sellaiset nimilaput, jotka sopivat sinun makuusi. Voit miksailla fontteja, värejä, taustoja ja motiiveja. Tämä on sekä hauskaa ja todella helppoa
  • Minitarrat ovat nerokkaita kaikkiin pieniin tavaroihin, kuten Airpodit, laturit, silmälasit jne. Tässä sinulla on myös eri variaatioita, eri värejä ja väripaletteja.
  • Suuret nimilaput ovat täydellisiä suurille tavaroille, kuten sukset, matkalaukku, juomapullo jne. Nämä löytyy valmiiksi suunniteltuna eri värikombinaatioissa.
  • Silitettävät nimilaput ovat hyvä vaihtoehto villaan ja tekstiileihin, joissa ei ole pesulappua. Näitä voi myös miksailla eri väreissä, maun ja mukavuuden mukaan.

Yhteistä näille kaikille nimilapuille on, että ne ovat kulumattomia, kestää eri sää-olosuhteet ja kestää vuosi vuoden jälkeen.

Pidä huolta siitä mikä on sinun ja pidä huolta ympäristöstä myös – hauskaa nimikointia!

 

nimilappuja aikuisten työkaluihin

Viimeinen postaus blogissa

Ladataan..