KotiBlogiVaatteiden ja Varusteiden Nimikointi

Vaatteiden ja Varusteiden Nimikointi

Pssst… Joko kuulit lapsiperheiden parhaan vinkin? Vaatteiden ja varusteiden nimikointi! Nimilappu omissa tavaroissa on hyödyksi perheen pienimmille – ja miksei vähän isommillekin. Vanhempana olet varmasti yllättynyt, kuinka paljon pienokaiset tarvitsevat erilaisia juttuja. Takkeja, kenkiä, tutteja, eväsrasioita, juomapulloja, leluja – tuntuu siltä, että lista on loputon! Kuinka erotat omat tavarat toisten tavaroista; oliko tämä nyt sinun vai minun? Vaatteiden ja varusteiden nimikointi nimilapuilla tuo lapsiperheiden kaoottiseen, ihanaan arkeen paljon kaivattua järjestystä.

Olemme toimittaneet jo yli 20 vuotta laadukkaita tuotteita perheille, jotka tarvitsevat persoonallisia nimilappuja vaatteisiin ja varusteisiin. Nimilappumme kestävät leikkimisen ja hauskanpidon lämmössä, tuulessa, ja kylmässä – ja ovat täydellisiä aktiivisille taaperoille. Vaatteiden nimikointi on helppo nakki! Lasten kanssa teet nimikoinnista yhteistä ajanvietettä! Ja mikä tässä on parasta – se on super yksinkertaista!

 

Vaatteiden ja Varusteiden Nimikointi

Vinkki

  • Suunnittele nimilappu niin, että se on uniikki ja helposti tunnistettavissa lapselle. On hyvä, että lapsi tunnistaa oman nimilapun siitä värikkäästä repusta, joita on kymmeniä samanlaisia yhdessä luokkahuoneessa.
  • Vaatteille: kiinnitä nimilappu pesulappuun.
  • Varusteisiin: kiinnitä nimilappu kuivaan ja puhtaaseen alustaan.
  • Merkkaa kaikki – aina! Valitse nimilaput, jotka sopivat tarpeisiisi. Voit valita itsestään kiinnittyvien tai silitettävien nimilappujen, sekä minitarrojen tai suurien nimilappujen väliltä.

Ota pois, kiinnitä – kuinka helppoa

Päivät vain rientävät! Olipa hullunmyllyssä mukana tiheät aikataulut, läksyt, vapaa-ajan harrastukset, syntymäpäivät, tai muut menot ja tarpeet – etsimme jatkuvasti apua arjen helpottamiseksi. Yksi ”must have” juttu lapsiperheille on nimilaput tavaroiden sekä vaatteiden nimikointiin! Ne tulevat tarpeeseen erityisesti silloin, kun melkein kaikilla tarhassa on samanlaiset eväsrasiat, halinallet, sekä ulkoiluasut. Suunnittele design niin, että lukutaidotonkin lapsi tunnistaa oman uniikin nimilapun helposti.

Nimilaoouja koko perheelle

Aika rientää, ja lapset kasvavat kovaa vauhtia! Ennen kuin huomaammekaan, pitää lasten koko vaatekaappi uusia. Uusi sesonki, uudet vaatteet, ja muuttuvat koot. Voi olla haastavaa muistaa mitkä vaatteet kuuluvat kenellekin. Raidalliset sukkahousut siellä ja sininen t-paita täällä, näistäkään ei ole aina helppoa pysyä kärryillä. Merkkaa vaatteet niin, että lapset (sekä ihanat, ajoittain hajamieliset vanhemmat) pysyvät vauhdissa mukana.

Emme me aikuisetkaan ole virheettömiä, olimmepa vanhempia tai emme. Me täällä Ikiomalla myönnämme ensimmäisten joukossa, että joskus on unohtunut kakkutarjotin luokan juhliin tai puhelimen laturi lainaan työkaverille. Nimilappu tai useampi on hyvä investointi sekä äidille, isälle, siskolle, että veljelle. Vaatteiden ja varusteiden nimikointi auttaa järjestyksen pitämisessä, olit sitten iso tai pieni, ja antaa paremman mahdollisuuden saada takaisin reissun varrelle jääneet tavarat.

Vaatteiden ja Varusteiden Nimikointi                                       

Ihana fiilis – eikö vain? Kun ne tyttärelle syntymäpäivälahjaksi ostetut hyvät, lämpimät talvihanskat ilmestyvät takaisin.

Sen ajan minkä joudut viettämään kaupassa uusia hanskoja ostaessa, olisit voinut käyttää paremminkin. Tähän verrattuna vaatteiden nimikointi vie aikaa tuskin ollenkaan. Nimikoi perheen vaatteet ja varusteet nimilapuilla, niin säästät aikaa ja rahaa, ja säästyt turhalta hässäkältä arjessa.

Joitakin havaintoja

  • Puhelimen laturi! Kuinka monta kertaa onkaan tämä esine, mitä käytät varmaan eniten, arjessa hukkunut? Lainasitko sitä työkaverille? Mihin se oikeastaan hävisi?
  • Miten olisi kakkutarjottimen merkintä ennen luokan myyjäisiä? Vältät Ikea-reissun uuden tarjottimen ostoon hukkuneen tilalle.
  • Täydellinen lahja vauvakutsuille tai ristiäisiin! Anna setti nimilappuja hyvälle ystävälle, joka on saanut vaatteita ja varusteita lahjaksi tulevalle vauvalle.
  • Koko suku on kylässä ja lapset ovat menossa ulos leikkimään. Kaikilla ei ole mukana pipoja tai hanskoja, ja lainaavat teiltä. Silloin on parempi että vaatteet on merkattu, ja kaikki teille kuuluva löytää tiensä takaisin kotiin.

Viimeinen postaus blogissa

Ladataan..